De mooiste festival kleding voor dames

Jij weet als geen ander dat je op een festival op moet vallen! Want zeg nou zelf, er is toch zeker geen beter gevoel dan goede aandacht? Bekijk hieronder al onze tips zodat jij de beste kleding samen kan stellen voor je volgende festival. Hiermee zorg je ervoor dat jij in de spotlight staat! Heb je trouwens al gekeken naar leuke festival outfits voor heren? Misschien zit er een leuk cadeautje voor je vriend tussen!

Festival top

Een leuke top

Er zijn veel verschillende tops te koop. Een goede balans in je outfit is echter wel belangrijk om je festival kleding op orde te krijgen. Op deze pagina zie je daarom veel foto’s terugkomen waarop je goed kan zien hoe je je top het beste kan combineren met andere items.

Festival shirt

Shirts

Elk jaar zijn er weer andere shirts populair. Ook deze staan hieronder voor je opgesomd. Dit jaar zien we veel basic kleuren en zijn prints of motiefjes weer belangrijker geworden. Ook hier draait het om een juiste combinatie tussen je shirt en je andere kleren.

High waisted short

In de tips over alle festival outfits is deze ook al even aan bod gekomen. Dit jaar is zijn de korte broeken die wat hoger gedragen worden enorm populair. Je kan deze enorm goed combineren met een korte top en een langer vest.

plooirok-festival

De plooirok

We hebben al heel wat verschillende rokken voorbij zien komen, maar ook dit jaar is er een nieuwe trend. Dit jaar staat in het teken van de plooirok. Deze plooirok zitten heerlijk wijdt en geven je alle ruimte om lekker te bewegen!

gehaakte top

Gehaakte kleding

2016 is het jaar waarin gehaakte kleding echt helemaal hot is. Het is lekker luchtig en echt de trend van dit moment in festivalland. Zorg dan ook dat je dit jaar gehaakte items toevoegt aan je festival garderobe.

Top met blote schouder

Blote schouder

De blote schouder doet het al een tijdje goed in festival kleding land. Deze trend wordt vanaf de t-shirts nu doorgetrokken naar de jurkjes. Je ziet steeds meer jurkjes met een blote schouder. Wanneer je dit combineert met een gave hoed ben je enorm trendy. Zie de foto’s voor inspiratie.

Gehaakte top festival

Gevlochten top

Dit jaar zijn ook de gevlochten tops weer terug en enorm populair. Je ziet dit terugkomen in de schappen van de grote retailers en zijn dus makkelijk om te vinden. Je kan dit met alle rokjes en broeken combineren en draagt enorm comfortabel. Daarnaast zie je deze trend ook terug in de sandalen en is daarom ook goed te combineren. De gevlochten sandalen zijn ook vele te zien dit festivalseizoen.

Kimono festival

Omslagdoek, vest of poncho

We wonen in Nederland en daar hebben we nog wel eens koude avonden. Het is dan ook verstandig om je warm aan te kunnen kleden. Je ziet dit jaar de kimono terug, deze sla je lekker op en is van een stoffig naar een echt trendy item gegaan. Het staat super leuk en is daarnaast enorm prettig op de koudere avonden.

festival-zonnebril

Zonnebrillen!

Geen festival zonder zonnebril! Dit mode item beschermt je tegen de zon en een drankdouche. Daarnaast is het echt een fashion item op een festival. Je ziet steeds meer modellen en gave variaties. Je ziet al tijden de verschillende Rayban modellen voorbij komen. Ook hiervan hebben we voor jou een selectie gemaakt zodat je zelf kan bekijken wat jouw ultieme festival bril is! Zoals je op de pagina zult zien is de trend nog steeds een bril met spiegelende glazen.