Festival kleding voor heren

We hebben al uitgebreid gesproken over alle kleding voor dames. Maar we willen nu ook even stilstaan bij alle kleding voor mannen. Nu is festival kleding voor mannen natuurlijk wat minder spannend dan de kleding voor festival kleding voor vrouwen maar we hebben toch alle trends even voor jullie op rijtje gezet, zodat je zelf eenvoudig de perfecte outfit kan samenstellen.

Festival outfit mannen

Festival outfit hoed

Petten en hoeden

Een vette hoed of pet doet het altijd goed op een festival en bescherm je hoofd tegen de warme zon. Begin je outfit dus met het scoren van een gave hoed of pet, dit is niet alleen super cool maar dus ook super praktisch!

Festival shirt

T-shirts

Een t-shirt is altijd bepalend voor je stijl. Qua festivaltrends zien we voor mannen veel shirts met prints terugkomen maar ook zogenaamde asymmetrische t-shirts. Zorg altijd dat je voldoende shirts bij je hebt. Zoals eerder aangegeven zijn er altijd diverse lockers beschikbaar op een festival waarin je je spullen veilig kan opbergen.

Sweater festival

Warme truien en vesten

Het weer hebben we helaas niet in de hand, helemaal niet hier in Nederland. Het is daarom verstandig om ook even trui of vest in je locker te gooien. Overdag sta je dan heerlijk in je t-shirt en ’s-Avonds schiet je er dan even een vest bij aan zodat je dag en nacht op temperatuur blijft.

Festival skinny jeans

Skinny Jeans

De broek van dit moment is toch wel de skinny jeans, deze zien we ook veel op festivals, bijna alle mannen zijn erin te vinden. Je ziet ze nu veel met grote gaten op de knieën. Wanneer het een mooie dag is ga dan voor een korte broek, dit kan ook een spijkerbroek zijn. Deze zijn tegenwoordig wel wat smaller dan vroeger. Het is dan ook raadzaam om wel even een nieuwe te shoppen. Ook een baggy jeans kan nog zeker!